View Single Post
Vechi 29.05.2008, 10:15:50
antoniap
Guest

Implicit

Mi se pare grav faptul ca unei demonizate i se acorda mai multa importanta decat unui preot exorcist. Pentru a fi preot exorcist, e nevoie de mult post si de multa rugaciune. Altminteri, necuratii nu se indeparteaza de indraciti. Putini preoti mai au aceasta ravna de a se dedica trup si suflet pentru aproapele, prin post aspru si rugaciune. Si tocmai in acesti putini se loveste cu putere. Si unii se descurajeaza sa mai lupte cu fortele raului. Se implinesc prorocirile. Sfintii vor fi biruiti. Ajunge lumea sa creada ca insasi taina Sfantului Maslu este un pacat.

In loc sa se duca la preoti pentru rugaciuni, multi vor alerga la psihologi si psihiatri, vor lua medicamentele, dar diavolii nu vor iesi cu medicamente. Atatia bolavi mor datorita greselilor unor medici si nu se mai mediatizeaza atat cazurile respective.

Eu nu cred ca Irina a murit numai din vina acestui preot. Mai ales de cand am aflat ca s-a realizat si un film inspirat din drama acestui preot. Insasi Ortodoxia pare a fi pusa la colt in acest film. BOR a luat vreo masura impotriva difuzarii acestui film?