View Single Post
Vechi 29.05.2008, 22:28:25
Carmen26 Carmen26 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.12.2007
Implicit

eu zic ca toate lucrurile pe care le facem ca oameni, sunt "monitorizate" de acolo de sus.... omul face lucruri sub influenta gandurilor pozitive sau a gandurilor "mai putin pozitive": nimic nu e la voia intamplarii; am citit in cateva carti ca "vocea constiintei" gandurile "sa facem aia sau ailalta..." sunt de fapt indemnul bun sau rau...iar omul alege...ca de altfel toata viata este o succesiune si consecinta a alegerilor....."Cum iti asterni asa dormi" spunea si parintele !!!! Deci unii oameni poate aleg sa aiba mai multe, sa fie mai "buni" decat ceialati, cu "putere" asupra altora si asculta de cel "rau" in sensul ca descopera ce usor poate fi sa ai de toate, sa fii mandru, sa faci cum iti place si nu neaparat cum e moral...etc; cred ca lucruri din astea te fac incet-incet sclavul celui "rau"...... te castiga de partea lui....poate asta e, nu neaparat incantatii ca in desene animate sau filme cu vrajitoare; asa cum unii oameni ajung prin post si rugaciune sa aiba parte din ce in ce mai mult de minunile lui Dumnezeu (monahii vrednici de ex), asa unii pot ajunge datorita stilului lor de viata sa "colaboreze" cu cealalta "forta",a raului......ca acolo unde nu e Dumnezeu e raul, se stie, nu exista "nimic", ci ori Dumnezeu ori diavolul; de asta sunt convinsa!!!!!
Reply With Quote