Citat:
În prealabil postat de Carmen-Sylva
Poate ca cipurile vor ajunge sa ne controleze si mintile...
|
Pe undeva cred ca nu ar strica sa primim un soc electric cind pacatuim, as ca o aducere aminte...subtila:D
Sunt de acord cu ce spune Iosif, NOI DEJA SUNTEM PECETLUITI CU PACATUIREA SI LEPADAREA CONTINUA LA CARE SUNTEM SUPUSI ZILNIC CU POATE CHIAR MAI MULT DE 666 PACATE.
Pecetluiri fortate au mai fost , steaua lui David in Ghetouri-le naziste si asta nu inseamna ca evreii si-au pierdut credinta si s-au lepadat de Dumnezeu Izrelului
vorba lui Iosif, suntem vrajiti sa privim la pecetluiri numerice si alte bazaconii in loc sa privim in noi care ne transformam incet incet in roboti daca nu avem grija CUM STAM! si daca pierdem frica de Dumnezeu.
si chiar daca o sa mincam pe cartele, nu vad problema de a avea o legitimatie, din moment ce si in trecut s-a mincat tot asa, in timpul razboaielor si lumea a mers inainte cu Hristos.
Banuiesc ca in urma unor evolutii catastrofice de natura apocaliptica care ar fi un al treilea razboi in care MILIARDE vor muri, cred ca este logic ca controlul populatiei sa se inteteasca si sa fie controlat, insa nu vad cum ar putea credinta in Hristos sa fie controlata, cind Mintuitorul ne-a spus clar ca rugaciunile sa fie facute in ASCUNS...deci nu au cum sa stie prigonitorii.
Dezastrul sufletesc va veni din interior, din deznadejde, jale suferinte, si orbire,NOI VOM DORI ACEST LUCRU, aici este problema!... nu antihristii-securistii care vor alerga de colo-n colo sa ne controleze(am mai trecut noi prin asa ceva)