Doamne-ajuta! Toti parintii care au propovaduit cuvantul lui Dumnezeu(P. Arsenie Boca, P. Cleopa, P. Arsenie Papacioc, P. Argatu, etc) au avut ucenicii lor. Nu inteleg de ce cei care au fost si s-au folosit de invataturile parintelui Visarion il denigreaza. Personal, am cunoscut ce inseamna ortodoxie datorita Parintelui. Citi predicile si convingeti-va singuri. Am vazut si am cunoscut multe vieti de sfinti, am inteles talcuirile Evangheliilor si tot ce a spus dansul nu a spus de la dansul, ci din invataturile Bisericii, ale Sfintilor Parinti. Acum ca Parintele a plecat la Domnul pe Care L-a iubit si L-a propovaduit toata viata, toti cei carora nu le-au convenit invatatura dansului pot sa doarma in continuare linistiti, nu mai sunt "amenintati" de nimic;dar predicile ce au ramas in urma dansului, care sunt vechi dar de actualitate, sunt graitoare. Si inca ceva, FOARTE IMPORTANT! Tot din ceea ce se spune aici despre dansul este FALS, nu s-a pomenit vreodata de prostia cu ADN-ul, sau ca, cumva, ar ameninta pe cineva daca ar parasi "lucrarea". Este o totala minciuna cum ca Parintele ar fi "impus" sa citim doar scrierile dansului, din contra, ne indemna sa citim din scriele Sfintilor Parinti si de acolo sa ne folosim. PARINTELE A FOST ORTODOX IMPREUNA CU TOTI UCENICII SAI, NICIDECUM NU A FACUT PARTE DIN OASTEA DOMNULUI. Sunt scorneli ale unor oameni care nu vorbesc din proprie experienta, ci din vorbe auzite de la "unul sau altul", ce vor sa improste cu noroi imaginea Parintelui. Sincer, fara nici un pic de mandrie sau stiu eu ce altceva s-ar mai putea interpreta, va provoc sa cititi predicile dansului si sa spuneti ce este "ratacit" in ele, sau in afara Ortodoxiei, in neconcordanta cu ce ne invata Sfintii Parinti. De Parintele Arsenie Boca, Parintele Cleopa, Parintele Calciu ce parere aveti? Erau rataciti? Dar de Parintele Nicodim Mandita? De Valeriu Gafencu? Si multi altii, care si-au pus viata, ca Parintele Visarion, in slujba lui Dumnezeu, ca sa ne invete pe noi cei nestiutori ce inseamna Ortodoxia si mantuirea sufleteasca si cum se poate ajunge la acestea. Astept raspunsurile celor care au postat anterior, rostind niste vorbe total neadevarate..Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe noi toti pentru a putea alege drumul pe care dorim sa il urmam! Iar noi cei care suntem ai Parintelui Visarion avem nadejdea ca ne vegheaza de acolo de sus si se va ruga, asa cum a facut toata viata pentru TOATE sufletele, si pentru al celor care sunt pe calea ratacirii, pentru a fi treziti din somnul amar al pacatului. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Parinte!
|