View Single Post
Vechi 31.05.2008, 23:46:44
andreeea andreeea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rebellu007
e atat de usor sa te intorci la viata veche... ca un pocnit din degete. si e atat de dulce pacatul... ca aproape te doare cand iti amintesti... iti trebuie mult curaj si multa rugaciune. insa singura n-o sa razbati. singura ta sansa este un duhovnic draga andreea. iti place sau nu, ti-e rusine de marturisire sau nu, vrei nu vrei tre sa bei agheazma... putem sa-ti fim alaturi oricand ai nevoie de un sfat. insa, seara, cand ramai singura cu gandurile tale si cu ispitele dulci din noapte... e tare greu sa lupti. si e o lupta inegala din pacate. chiar daca ai apucat pe drumul bun, ai dinti de lapte si nu te poti opune pacatului la nesfarsit fara o pregatire duhovniceasca. si de asta se poate ocupa un duhovnic bun. gaseste-l repede si apoi stam de vorba ca sa ne spui cate razboaie ai castigat. insa nu incerca sa te bazezi doar pe sfaturile unora si sa te conduci cu propriile forte. o sa dai gres... si chiar de vei cadea, nici atunci sa nu renunti. macar in al doisprezecelea ceas fugi la duhovnic si va fi bine.
Doamne ajuta! si sa ne auzim cu bine andreea.
Multumesc mult pentru cuvinte.

Sunt spovedita si impartasita, dar nu am inca duhovnic.

Nu cred ca m-am facut inteleasa complet.
Problema mea nu este ca ma gandesc la fostele patimi. Pe aceastea le arunc din mintea mea cu rugaciune. Problema este ca nu stiu cum sa ma raportez la prietenul meu pe care il alunga de langa mine, si care nici nu are macar sansa sa descopere omul nou pe care l-a facut Dumnezeu din mine.

Multumesc oricum pentru sfaturi. Ai dreptate, este o lupta si in lupta asta am nevoie de un duhovnic potrivit. Dar uite ca nu se gaseste cum bati din degete, si nadajduiesc ca sfaturile unor oameni care au mai multa experienta duhovniceasca si chiar si mai multa experienta in viata ma vor ajuta.
Doamne ajuta!
Reply With Quote