Daca s-a intamplat asa un necaz cu sotia ta de nu mai poate avea copii este voia Domnului.Asa cum am citit mai sus e greu sa te gandesti la o terta persoana care sa-ti "nasca" un copil fiindca atunci nu mai e o familie adevarata in sensul crestin,iar copilul cand va creste mare inevitabil va afla un adevar deloc de usor de dus in spate.Sunt medic si uneori ma "minunez" de atatea "progrese" ale medicinii(vezi clonarea)incat oamenii vor sa fie dumnezei,dar din pacate se indeparteaza de Adevar.Imi pare rau de suferinta voastra,poate va ganditi sa infiati un bebelus nevinovat fiindca sunt atatia care asteapta dragoste incat pana la urma cu o educatie crestina plina de iubire va face sa uitati ca nu e din carnea voastra ci mai important e sa fie "nascut din sufletele voastre".Puteti sa-l cresteti si sa-l iubiti poate mai mult decat un copil biologic,iar Domnul va va rasplati aceasta milostenie inzecit acolo Sus in viata de veci!E o responsabilitate enorma a avea un copil caci vom raspunde dincolo despre educatia care i-am dat-o,asa ca va mai ganditi.In fond scopul vietii fiecarui crestin e Mantuirea!Va doresc numai bine!
|