View Single Post
Vechi 01.06.2008, 09:25:56
pauldani pauldani is offline
Member

Data înregistrării: 06.01.2008
Implicit

Ma tem ca si afirmatiile tale sunt vorbe in vant Traditie..Te crezi cumva in Matrix probabil...
Afirmatiile tale sunt lipsite de fond. Te bazezi pe faptul ca nu e scris in Biblie. Multe lucruri nu sunt scrise in Biblie si asta nu insemna ca ele nu sunt. Poate ca lumea nu are o existenta bazata pe atomi asa cum stiinta a putut sa explice cate ceva, sau macar a incercat..poate ca lumea e bazata pe stringuri in teoria stringurilor inceput de Einstein..poate ca pur si simplu unele lucruri sunt doar taina iar "a incerca sa depasim taina e prostie". Din cate stiu eu lumea a fost creata pentru om, ca mijloc al drumului nostru spre Dumnezeu..hai sa nu o dam in matrici, eu credeam ca aici o sa gasesc oameni care cunosc Adevarul....
Spui ca animalele nu au viata. Atunci ce intelegem prin viata? Spune ce viata nu au, pentru ca eu am vazut si musculitze mai pline de viata decat noi. Revelatia naturala e una din caile prin care-L putem cunoaste pe Dumnezeu. Si aceasta revelatie naturala in mare parte se foloseste de lume, asta materiala in care traim. Exista atatea animale inteligente..daca vorbim de ratiune. am o "relatie" foarte buna cu cainele meu tocmai pentru ca e foarte inteligent si intelege. Si chiar o sensibilitate putem observa la atatea si atatea animale, chiar si plante. Ceea ce ne deosebeste este ca nu au constiinta de sine. Acel ceva care ne face sa spunem "eu sunt..", acel ceva care se intreaba mereu si mereu "de ce?", acel ceva care ne indeamna pe toti spre infinit si ne face sa nu ne multumim cu marginitul....
Daca tot o sa continui aceste afirmatii, adu-mi, te rog, argumente, adu-mi referinte, nu doar simple speculatii bazate pe mici citate folosite in scopul dorit si alte cateva descoperiri ale stiintei legate de creierul nostru.
Avem o inima, un centru duhovnicesc, asta trebuie sa curatam, spre Dumnezeu ne e drumul si lumea(pamantul/universul) e locul in care isi pot manifesta comuniunea persoanele intre si cu Persoanele..