Subiect: pacat sau nu?
View Single Post
Vechi 02.06.2008, 14:56:29
Catalinddm Catalinddm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval
Citat:
În prealabil postat de pisi
am un prieten foarte bun, el spune ca este credincios, dar nu vrea sa accepte anumite lucruri pe care biserca le considera pacate:

1 nu intzlege de ce biserca nu este de acord cu intretzinerea de raltii sexuale fara sa fi cununat , zice ca atunci cand iubesti o persona cu adevarat se ajunge si la acest pas si ca nu crede ca acest lucur poate fi considerat pacat.este o exprimare a iubirii.

2 iubeste distractia culburile si zice ca daca iese undeva si nu se ameteste un pic cu nu se poate distra cum trebuie si ca astestea sunt lucruri care fac parte din viata si daca nu le faci acum cand esti tanar atunci cand sa le mai faci.

As vrea sa-l ajut sa devina si el un bun crestin, poate ma ajutati cu cateva sfaturi.
multumesc
Nu sunt retete. Cred ca cel mai bine se schimba o persoana nu prin interdictii, ci prin exemplul persoanei apropiate/iubite.
am vazut aici ca tot dezbateti teme diverse si destul de grele pentru un laic necunoscator(nu ca eu as fi cunoscator, Eu nu stiu decat ca nu stiu nimic). Sti cum poti sa-l ajuti pe prietenul tau? trimite-l la un duhovnic cu har si roaga-te Sfantului Ioan Rusul(cel mai mare ocrotitor al tinerilor rataciti si ratacitori). Sa citi si viata lui sa vedeti ce minune a facut cu tanurul Tanasis dar si cu mine prin rugaciunile DUHOVNICULUI meu. trimite-l la un duhovnic bun si-l va indrepta el si tu ti-ai facut fapta buna cum se cade. :)
Reply With Quote