Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Domnule Mariann, esti pe un forum ortodox. Nu cred ca te-a obligat nimeni sa postezi aici. In momentul in care iti combate cineva ideile spui ca nu are argumente biblice pentru ca nu priveste Biblia din aceleasi punct de vedere ca dumneata. Si nu aveti in vedere faptul ca opiniile dumneavoastra despre anuimite citate au fost de fapt inoculate de secta unde v-ati dezvoltat personalitatea si unde probabil ca ati crescut.
|
Stiu ca sunt pe un forum ortodox. Am intrat in aceasta discutie doar pentru a spala putin din mizeria care este aruncata, in mod nedrept, asupra "sectelor" (si, in mod special, asupra "sectei" din care fac parte).
Nu am crescut in aceasta "secta". Am fost ortodox. Au fost ani de cautari pana m-am decis sa frecventez o anumita biserica (secta).
Nu sunt, absolut deloc suparat, cand cineva imi combate argumentele. Sunt suparat cand inventeaza anumite influente asupra gandirii mele. Eu nu am acuzat pe nimeni ca gandeste intr-un fel din cauza unor influente (nu am de unde sa stiu cum si-a format fiecare o teorie). M-am rezumat doar la a contrazice anumite invataturi, cautand argumente biblice.