Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 04.11.2006, 15:22:56
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CM
Stimata va_iubesc,
Sunteti patimasa in a infiera si a judeca "crimele" comise.
Cam ce pedeapsa ar merita femeile care fac avort?

Si pana la urma, nu am inteles, ori judeca Dumnezeu, ca autoritate suprema sau intai oamenii si dupa aceea Dumnezeu. Poate ma lamuriti pentru ca eu nu am gasit textul biblic contrar.
Lasati-L pe El sa judece, sa pedepseasca pacatosii la Judecata de Apoi.

Stimata doamna,

In nici un caz nu e vorba ca eu sau altii care scriu aici si suntem impotriva avortului le judecam pe femeile care au facut avort si pe barbatii care sunt si ei responsabili indirect. Nu, noi nu judecam pacatosul, ci pacatul. Judecata e NUMAI a lui Dumnezeu. In schimb, El ne-a lasat Sfanta Scriptura, Sfanta Traditie, invataturile Sfintilor Parinti, etc. care sa ne ajute sa ne caluzim pasii si sa traim inca de aici RAIUL.

Oamenii care ajung la astfel de pacate incep sa traiasca durerea IADULUI de aici. Am intalnit in viata mea persoane care au cazut in acest pacat. Acum au ajuns sa devina crestine autentice si cand vad lacrimile si durerea cu care discuta despre aceste caderi, si ce repercusiuni oribile au asupra vietii lor, ma cutremur si ma doare sufletul. Si chiar ele spun: ce minunat era daca i-am fi crezut pe altii cand spuneau ce efecte distructive are pacatul asta...ce minunat ar fi fost daca am fi inteles din rugaciunea "Tatal nostru" acel "Faca-se voia TA!"...ce minunat ar fi fost daca am fi gandit putin si nu ne-am fi lasat dusi de duhul acestei lumi...regrete peste regrete.

Domnul sa ne intelepteasca si sa ne arate in inima noastra ca El nu e numai Iubire, ci e si Drept!

Cu drag,
Elena
Reply With Quote