View Single Post
Vechi 04.06.2008, 01:02:15
Archim Archim is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m

P.S. Inca o data doresc sa atrag atentia fratelui Rafael asupra aciditatii exagerate a replicilor lui la adresa celor pe care el ii numeste eretici [ o parte dintre ei chiar merita astfel de replici, chiar si mai taioase, dar pe unii simpli credinciosi ai BOR pe care i-a gratulat cu epitete gen "mai naivule, mai credulule", ii poate sminti si mai rau cu astfel de replici, indepartandu-i si mai rau de dreapta credinta, atata cat o mai au].
Oare unde isi are locul la fratele Rafael porunca biblica:

"Iubeste-l pe aproapele tau ca pe tine insuti!" ???

Domnul sa ne lumineze pe noi oamenii prin Duhul Sau Sfant!
.................................................. .................................................. .......
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!
Iubiti frati , dincolo de opiniile noastre dure sau mai putin dure , exista o unica opinie, opinia Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos si opinia Sfintilor Parinti. De altfel eu personal ma intreb in sinea mea in fiecare seara : ce ai facut tu astazi pentru mantuirea ta? Cum ai lucrat tu in ogorul Domnului cel dat tie spre lucru? Cati crestini i-ai readus la Hristos? Ai tu slujitorule al altarului SMERITA CUGETARE? Esti tu in Duhul Evangheliei Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos?, ai cautat in ziua care tocmai a trecut sa faci Voia Domnului tau? , ai implinit Cuvantul care zice: sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti? Esti tu pregatit de moarte? Dragii mei dupa ce imi pun aceste intrebari, fuge de la mine gandul de a judeca pe aproapele si a gandii inaintea gandirii lui Dumnezeu!!! La calugarie mi s-a pus in mainile mele metaniile, cu un singur scop acela de a repeta in tacerea smereniei : DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL!
Ultimul intre cei mai mici ,
+Avondios