View Single Post
Vechi 04.06.2008, 01:22:32
razvan_m
Guest

Implicit

Citand Archim:
Citat:
Iubiti frati , dincolo de opiniile noastre dure sau mai putin dure , exista o unica opinie, opinia Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos si opinia Sfintilor Parinti. De altfel eu personal ma intreb in sinea mea in fiecare seara : ce ai facut tu astazi pentru mantuirea ta? Cum ai lucrat tu in ogorul Domnului cel dat tie spre lucru? Cati crestini i-ai readus la Hristos? Ai tu slujitorule al altarului SMERITA CUGETARE? Esti tu in Duhul Evangheliei Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos?, ai cautat in ziua care tocmai a trecut sa faci Voia Domnului tau? , ai implinit Cuvantul care zice: sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti? Esti tu pregatit de moarte? Dragii mei dupa ce imi pun aceste intrebari, fuge de la mine gandul de a judeca pe aproapele si a gandii inaintea gandirii lui Dumnezeu!!! La calugarie mi s-a pus in mainile mele metaniile, cu un singur scop acela de a repeta in tacerea smereniei : DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL!
Ultimul intre cei mai mici ,
+Avondios
Sincer marturisesc ca prins fiind de ocupatii lumesti [sunt student la Contabilitate si Informatica de Gestiune, an II si ocupat de grija examenelor din sesiunea de vara in aceasta perioada... ] nu ma gandesc nici a suta parte din cat ar trebui la cele trebuincioase mantuirii sufletului. Si om pacatos fiind, ma sminteste o replica mai acida data de cineva pe care pana acum il stiam drept o persoana blanda, chiar daca numai de pe calea acestui forum crestin ortodox. Roaga-te, frate Avondios si pentru mine pacatosul, pentru indreptarea de pe caile cele inselatoare ale lumii spre cele cu adevarat de folos sufletului.

Domnul sa ne lumineze pe noi oamenii prin Duhul Sau Sfant!
.................................................. .............................................. ...........
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!