04.06.2008, 11:14:38
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Catalinddm
nu mai, nu sunt visator, de obicei sunt realist. dar nu am fost atent la ce a scris. eu am scris asa pentru ca intelesesem ca prietenul acesta e credincios dar are niste rataciri. imi cer scuze, am citit acum de abia tot mesajul si cu atentie, ai dreptate. IMI CER IERTARE. Ce m-a indreptat pe mine?rugaciunea staruitoare a duhovnicului parintilor mei si a prietenilor actuali ai mei(ulterior duhovnicul lor a devenit si al meu). Sf. Ioan Rusul, rugat cu credinta, ii indreapta pe cei cazuti. El m-a indreptat si pe mine la dragostea cea fireasca de Dumnezeu, dar trebuie ,,insistat" si va va asculta. Numa sa te rogi pentru el poti si sa-l pomenesti la Slujbe, poti da chiar un pomelnic de 40 liturghii(dar sa nu-l dai la proscomidie, cel putin asta iti recomand). daca gasesc un sfat mai ,,practic" va mai scriu. intre timp trebuie rugaciune staruitoare si sa-i dai exemplu propriu prin faptele si virtutile tale :). Scuze inca o data si multumiri lui Veilur ca mi-a deschis ochii sa citesc cu atentie mesajul. Mersi, Dumnezeu sa va daruiasca pace
|
:D succes tie si prietenului tau credincios
|