În prealabil postat de mioara
Mai oameni buni, ce faceti aici inseamna front comun pentru pacat si crima. Ce e atat de greu de priceput ca a face un avort este o crima si inca una abominabila impotriva cuiva care nici macar nu se poate apara. Iertare daca voi fi mai necizelata in exprimare dar m-am cam saturat sa ma port cu duhul blandetii cu niste persoane care oricum nu au nici in clin nici in maneca cu ortodoxia si nici nu vor sa ia aminte. La conceperea unui copil este de fata si Dumnezeu, Cel care da duh de viata din primul moment al conceperii; deci nu mai este doar hotararea noastra daca pastram sau nu copilul, caci nu noi am pus sufletul in acea bucatica de carne.Nu vrem sa avem probleme de acest gen, nu avem relatii sexuale!Am gasit o carte grozava pe care nu ma mai satur sa o recitesc,si din care scriu o scrisorica care poate va va face sa vedeti un pic altfel lucrurile. "SARUT-MANA,MAICUTA MEA"-Sunt eu cel din pantecele tau, care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat, pt. ca vrei sa ma omori crezand ca-ti sunt o grea povara...Dar tu nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan, sa nu ma bucur de mangaierile tale,sa nu-ti vad chipul,maicuta draga.
Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna, pace si bogata dragoste!Ce puternici am putea fi imperuna si cum am invinge toate necazurile si mai ales ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine!As vrea sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin, sa alerg cu voiosie prin campul inflorit, sa-ti impletesc mandra cununita si sa tresar nedumerit de ciripitul vesel al vrabiilor certarete...
Ti-as incanta sufletul cu multe ghidusii, iar dragalaseniile mele ti-ar descreti fruntea in clipele de cumpana. Te-as ocroti si m-as face scut impotriva necazurilor.
Nu gandi ca sunt mic si neputincios, pt.ca, primindu-ma pe mine in viata ta, maicuta buna, pe Pruncul Hristos Il primesti. Tresar de bucurie gandindu-ma cum ti-ai rezema capul obosit pe umarul meu si cata putere ai gasi acolo, cum voi fi reazemul batranetilor tale.
Maicuta, trebuie sa-ti marturisesce frica-mi este la gandul ca lama taioasa ma va sfasia si ma va transforma in bucatele mici, fara de viata, care vor ajunge la gunoi.
Oare tu nu auzi cum imi bate inimioara si cum tremur de frica?
Maicuta draga, as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine, sa-ti zambesc dragalas-cum numai eu stiu- si sa te strang in brate si sa-ti dau forta si curaj, incredere si convingere ca nu omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutati, pt. ca-L vei mania pe Bunul Dumnezeu.
Tu stii cat e de greu sa suporti o nedreptate:o observatie, o mustrare venita din partea cuiva care-ti raneste doar orgoliul. Imagineaza-ti ce inseamna pt. mine sa port povara nedreptatii tale, cand tu ma dai pe mana mortii pamantesti, care e atat de grea, dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos. Ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere, intelepciune si un pic de dragoste si mila si pt. mine, cel ce sunt trup din trupul tau, copilul tau nevinovat, Amin.
Mai este o scrisoare mai lunga, dar nu am acum timp sa o scriu. Voi reveni si va rog sa ma iertati daca v-am intristat, dar acesta este adevarul!
|