abea acum se poate fundamenta o parere coerenta pe aceasta marturie a acestui Ierarh Corneanu... dar ce se observa este ca dansul a acceptat documentele pan-eretico-ecumenice ca fiind valabile shi astfel a argumentat impartashirea de complezentza shi comuniune laica dar ducand-o spre comuniune conform documentelor CIE caci conform acelora totzi creshtinii sau chiar totzi credincioshii din univers ce cred intr-un fel de Dumnezeu se pot impartashi unii de la altzii intrucat reprezinta sangele shi trupul lui Dumnezeu... pretind ei... cei de la CIE shi alte organisme, pe cand Hristos a afirmat cu totul altceva prin sfiintzii parintzi shi Teologi ai Sai shi proorocii Sai din vremurile acestea din urma... astfel ca fiecare creshtin poate sa aleaga, pe Hristos sau pe inaintemergatorii intronarii lui antihrist...
eu sper sa rezist tentatziilor shi ispitelor shi sa raman cu Hristos! :)
dar va fi foarte greu pentru ca necredintza shi pacatele shi patimile sunt cele mai molipsitoare boli, ca osandirea pe nedrept sau barfa shi rautatea... caci degeaba ramanem la Hristos daca devenim piliqq alintat shi mandru osanditor shef... dar Adevarul ne va elibera.... shi nu gLumeail arhiconul din vazduh care ar vrea sa conduca Biserica lui Hristos din vazduh.... caci oamenii se vor uni cu firea scurta a dracilor pe la 5 palme shi totzi diavolii vor ieshi din iad shi vor fi pe pamant... shi atunci sa vedem cum ne mai putem baza pe teoriile astea ale mediei, teoriile populare caci daca faci o statistica pe impatimitzi shi totzi cred un anumit lucru iar tu il consideri ca fiind un lucru normal, atunci nu-i de mirare ca invetzi sa fi din lume, lumesc, pentru lumea lui mamona condusa de gLumeail ce ishi are slugi de tip piliqq alintat printre mielusheii lui Hristos... caci berbecutzii sunt controlatzi de servicii shi de oligarhii sau de masoni shi baroni.... deci trebuie sa ne pregatim de razboiul... de razboiul rabdarii ispitelor... 777x???:(:(x42
|