View Single Post
Vechi 05.06.2008, 09:33:09
ciocoflender ciocoflender is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.03.2008
Implicit

Cum poti spune asa ceva? Iarta-ma, dar nu ai inteles ce am vrut sa spun. Eu nu mi-am repetat Mirungerea Canonica, ci am facut-o pentru prima oara, ca cea din-tai nu se putea numi mirungere, neavand putere harica, avand asuprelile Anatemei. Astfel, eu nu am repetat-o, ci am facut-o pentru prima si ultima oara CANONIC.
-De ce spun ca nu era canonica?
Nu era canonica Mirungerea intru-cat B.O.R. din anul 1926, de cand a modificat data Pastilor, serband in aceiasi zi cu evreii, se afla in schisma si sub Anatema (canon 1 antiohian); iar, din anul 1962 se afla in totala erezie satanica intitulata Ecumenism, erezie despre care ne spun Sfintitii Duhovnici ca va introniza pe satan ca singur pastor al intregului glob. Asta este cea mai mare erezie a ierarhilor Bisericii, mai mare decat toate pana acum. Din acest motiv mi-am facut MIRUNGEREA la B.O.S.V.R, pentru ca B.O.R. are ierarhie ecumenista. Iar de la ecumenism la satanism nu e mare cale. Ba chiar ecumenismul este mai periculos decat satanismul, pentru ca satanismul isi arata fatza, ecumenismul si-o ascunde.