05.06.2008, 10:43:11
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 16.05.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
Citat:
În prealabil postat de Eutifiev_EMI
Ma supara mult ca nu imi dati referinte si eu ma simt obligat s-o fac de repetate ori.
Va rog din suflet, dati-mi si mie o referinta, o pagina, un capitol ceva !
"...caci in aceste doua porunci sint cuprinse toata legea si prorocii..."
Nu vi se pare putin absurd-ca sa nu zic mai mult-ca "aceste doua porunci(?)sa cuprinda o lege intreaga ?
Pai, stimabile domn, o lege cuprinde, alcatuieste o sumedenie de reguli si amendamente , care TREBUIESC respectate cu strictete. Si o lege care nu cuprinde diferite norme, disctincte legi, felurite reguli, o serie de amendamente, NU SE POATE NUMI LEGE !
Si nu cred ca este cazul sa explic si dpdv. etimologic. acest termen "Lege".
Eu nu pot oricat asi fi de ilustru sa intuiesc ce vor sa zica aceste cuvinte: "...saiubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ,din tot cugetul tau ,iar pe aproapele ca pe rine insuti...", inainte ca sa cunosc o definitie ale acestor cuvinte.
Pentru ca aici se vorbeste pe scurt, in cateva cuvinte, daca aceste cuvinte implica intr-adevar o lege.
Este acelasi lucru ca si cand ai spune unui elev sa explice o formula, fara teorema si sa rezolve un exercitiu, fara cerinte.
|
ESTE VB DE LEGEA IUBIRII ,IAR DC NU STII ce implica iubirea testresezi degeaba sa pui intrebari..rationale:sleep:
|
...intreaba-i mai bine pe satanisti...am auzit ca sunt foarte inteligenti si pot sa explice orice...cu argumente traznet...iarta-ma te rog...poate sunt rea, dar pui problema atat de sec ,parca ti-ar lipsi un organ cu care sa simti ...imi cer scuze...adevarul tau va fi rece si inutil...iar tu vei ramane in continuare gol...
|