Citat:
În prealabil postat de sanziana62
Citat:
În prealabil postat de Eutifiev_EMI
Intr-o lume plina de pacat si de nesiguranta, unde cei mai multi se joaca cu minciuna in gura, unde pacatul a ajuns la culmea apogeului, unde si la cine as putea sa apelez pentru a cunoaste Adevarul ?
Daca m-as duce la protestanti, ar incerca sa ma faca sa inteleg cum inteleg ei.Daca ar fi sa consult un ortodocs, ar face la fel si acellasi lucru si un catolic. Si atunci stau si ma intreb: la cine si unde as putea sa gasesc Adevarul?
Si fiind ca suntem la capitolul asta, ridic si eu o intrebare intrebatoare : ce este adevarul ?
|
draga domnule Emi ,ti-am citit nedumeririle ,si am ajuns la o concluzie...tu nu cauti adevarul...tu iti pui doar niste intrebari rationale...de dragul stiintei...
azi citeam intr-o carte ortodoxa ...filocalia...daca ai auzit:"un barbat fara sfatuitor e propriul sau dusman"...si cred ca tu esti in aceasta situatie...iar sfatuirtorul vine cand iti doresti cu adevarat si cand esti pregatit pentru asta...nu cand vrei sa-ti satisfaci o curiozitate care te sacaie...asa...ca un tzantzar...
|
Daca nu sunt prea indraznet, ati vrea sa imi spuneti mai multe despre mine ?
Multumesc pentru comparatie.