View Single Post
Vechi 06.06.2008, 18:51:54
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Daca secta adventista are dreptate cand sustine ca moartea este non-existenta, atunci cum se explica faptul ca Iuda este acum intr-o situatie mai rea decat, "daca nu s-ar fi nascut niciodata"? (Marcu 14:21) Exista o gradare a non-existentei?
Dvs. talamciti vorbele mele la fel cum talmaciti si Sfanta Scriptura. Unde am spus eu ca moartea (moartea a doua) este "non-existenta"? Eu nu folosesc termeni bombastici lipsiti de claritate. Am aratat ca moartea a a doua inseamna pedeapsa finala, nimicirea pentru totdeauna.
"Cãci dacã pãcãtuim de voia noastrã, dupã ce am luat cunostiinþã despre adevãr, nu ne mai rãmâne, pentru pãcate, nici o jertfã,
ci o înfricosatã asteptare a judecãtii si iutimea focului care va mistui pe cei potrivnici."(Evrei cap 10:26-27)

Nu exista nici o gradare a "non-existentei". Dar, decat sa te nasti doar pentru viata asta si sa ratezi vesnicia, mai bine nu te nasteai. "Daca numai pentru viata aceasta ne-am pus nadejdea in Hristos, atunci suntem cei mai nenorociti dintre toti oamenii"(1 Corinteni cap 15:19). Era si cazul lui Iuda.