View Single Post
Vechi 06.06.2008, 21:03:41
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de logos
Citat:
În prealabil postat de mihailt
Canonul zicea ca cine intra in sinagoga spre a se ruga sa fie caterisit.
Normal ca e voie sa intri si in sinagoga si in moschee sa le vizitezi dar nu ca sa te rogi in stilul musulman sau evreiesc.Ca daca omu se roaga cu rugaciunea inimii si intra sa viziteze o sinagoga sau moschee si doreste sa se roage in continuare la Domnul nostru Iisus Hristos in inima sa nu e nicio problema .

Da cel mai bine e sa intrebi un preot din BOR (nu din BOSV) sa vezi ce zice acela.
A CATERIS//Í ~ésc tranz. bis. A scoate din funcția de preot; a răspopi. /<ngr. kathero
Sursa: NODEX
Nu sunt preot, asa ca nu ma influenteaza! Am vizitat sinagoci si am vorbit cu rabini, nu am avut ocazia sa vizitez moschei. Eu intreb de ce n-as merge intr-o biserica CRESTINA, dar neortodoxa, ne-traditionala daac vreti. Nu ca sa ma rog (caci rugaciunea nu tine de biserica), ci pentru a fi alaturi de cel care m-a invitat in pasul care pt el e important. De ce n-as putea? I-am spus ca voi analiza, dar inca nu stiu ce sa fac... Nu e un om rau si eu personal nu vad vreo problema reala in a intra in alte biserici; de ce as fi privit rau de ortodocsi daca as face asta?
Intreb aici, sperand tocmai sa gasesc exact preti &co.
atitudinea ta ar fi de incurajare a celui ce te- a invitat in a-l incuraja in pasul important pe care il face ,dar mergind pe o cale strimba..si astfel pacatuiesti ca nu-i arati adevarul ,iar dc nu vrea sa-l inteleaga si persista in calea lui ,lasa-l ,tu ti-ai facut datoria :thumbsup:
Reply With Quote