View Single Post
Vechi 30.07.2005, 23:46:27
Doru Doru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.07.2005
Implicit

M-am intalnit cu revista "Lumea crtedintei "de la primul numar.A fost o intalnire tangentiala:parintele protopop o citea si spunea ca e foarte buna si ca o sa se aboneze la ea.Mi-am zis in sine:"Stiu prea bine revistele ortodoxe,le primim pe cele de Craciun la Pasti si pe cele de Pasti la Sfanta Marie:chiar de au ceva interesant e deja istorie cand ajunge la cititor".Anul trecut un prieten si-a luat aceeasi reviste de la chiosc in fata mea si i-am spus cele scrise mai sus. A zambit si mi-a spus ca merita sa o citesc pentru ca e altceva.La acest al doilea indemn am considerat ca trebuie sa vad ce este.A fost minunat,n-am mai putut-o lasa din mana:in sfarsit o revista ortodoxa vie,in sfarsit ceva nou.De atunci o recomand tuturor,fireste o astept cu nerabdare si desigur mi-am si facut abonament.Am vrut sa le scriu aceste randuri redactorilor dar m-a oprit un gand rebel c-as putea cadea intr-un patetism ieftin.In fine o fac acum sperand ca vor citi.Le multumesc si ii felicit pe toti cei ce contribuie la aparitia ambelor reviste si a acestui site .Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti si sa va dea sanatate
pentru a putea ajunge la cat mai multe numere.
Reply With Quote