View Single Post
Vechi 07.06.2008, 00:46:02
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Speciali selectati...ce inseamna afi ortodox..

Chiar daca l-ar fi primit si cu salve de tun...Menirea lui ca MItropolit nu este asta sa caute apluzele celor din jur si sa se entuziasmeze la orice amagire si ratacire lumeasca...

Probabil ca dupa aia a facut si chef, sau o fi sot pe undeva la un bairam cu fratii lui ecumenisti ...Mai frate PadreCory asta cand esti chemat la o asemenea treapta nu o slujesti ca pe o meserie...si incerci sa te afirmi ca sa dai bine la public ca nu esti S.C. nici pe actiuni nici in comandita simpla...

Slujitor al Domnului duhovnic, (si mai ales mitropolit sau Patriarh) de esti chemat ai cea mai mare raspundere pe fata pamantului pentru cei care-i postaresti...Trebuie sa-i scoti din intuneric sa-i inveti Adevarul..Dupa invatatura cea dreapta a Bisericii si nu dupa multimea celor care te aplauda sau dupa cat de senzational ti se pare tie ca este vreun eveniment sau altul.Nu sa-i bagi si mai rau in mocirla sa nu mai stie de capul lor ca si asa in ziua de astazi lumea tinde spre nebunie..

Dar un asemenea om nici nu realizeaza faptul ce inseamna sa fii Mitropolit..si cum zice Parintele Arsenie Papacioc:"Nici nu stie ca este ortodox"

Cand ii auzi smintelile alea pe care a putut sa le afirme ...Eu unul nu stiu cum a ajuns Mitropolit un astfel de om cu o astfel de conceptie pe care o are despre Ortodoxie...Se vede clar ca este special pregatit si a fost infiltrat in Biserica....Si chiar el o spune ca "a fost un gest demonstrativ" ei o zice singur cica am vrut sa demonstrez...adica a vreut sa le arate si alora ca se poate si altfel decat o cere Invatatura Biserici cea Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica... Si eu zic Da se poate dar este lepadare tradare ..Vai de noi ...Cei drept avem ierarhi pe care-i meritam
Reply With Quote