View Single Post
Vechi 07.06.2008, 02:23:21
emanuel2007
Guest

Implicit

in plus dumneavoastra padrecory nici nu sunteti un catolic adevarat , pur , ci un ecumenist ... caci daca ati fi ascultat de ce au spus papii dinainte de 1900 , cand ei afirmau nici mai mult nici mai putin ca nu exista mantuire in afara biserici catolice , si ca cei care intra intr-o biserica de alta confesiune decat cea catolica sa fie anatemizati si chiar omorati( aduceti-va aminte si de eretica inchizitie , cati oameni nu au omorat papii de atunci pentru oarecare mici abateri de la catolicism , pe care actualul papa nici nu le mai considera abateri ) ; pai daca e sa luam in calcul ceea ce spuneau papii atunci chiar si actualul papa este un eretic ( care a acceptat sa fie binecuvantat de budisti , taoisti , sau mai stiu eu ce religii , care a acceptat ca budistii sa aseze statuia lui budha pe " sfanta " masa dintr-o biserica catolica si sa se roage acolo la budha ) ... pai daca e sa luam in calcul ce au spus papii cei mai dinainte , papa actual este un eretic si din punctul lor de vedere , nu numai din punctul de vedere al ortodocsilor ...

iar fundamentalismul ortodox nu este la fel cu inchizitia catolica , caci noi nu omoram pe nimeni ci numai pastram intacta sfanta traditie ... ba mai mult noi nu rasplatim raul cu rau , dapai sa facem noi ce faceau papii fumndamentalisti cei dinainte de cei ecumenisti de azi ... oricum , eu nu iteleg de ce s-ar teme cineva de fundamentalismul ortodocs , caci acesta este SINGURA credinta absolut non-violenta care exista pe pamant ... uitati-va chiar si la ecumenistii din ziua de azi ... si ca sa nu mai aduc aminte de cei catolici , care oricum sunt rataciti , dar uitati-va la cei ortodocsi : uitati-va la patriarhul ecumenic de la constantnopol cum prigoneste el sfantul munte cu armata ; uitati-va si in romania cum iererhii ecumenisti se folosesc de violenta cand nu le convine ceva : sa amintim cazul tanacu , sa amintim cazul comando nocturn de manastirea negru-voda , sa amintim de prigoana cu politia asupra credinciosilor din bosv pronita tot de ierarhii ecumenisti din bor ... deci iata ca ecumenistii " pacificatori " isi prigonesc tocmai pe cei mai de aproape ai lor , si asta nu oricum , ci cu armata , trupele speciale antitero , politia , puscariile ... in schimb , aratati-mi macar un preot , ierarh , sau monah care sa fi pus armata sau politia pe credinciosii din bor ... veti vedea ca nu au existat astfel de cazuri ...
atunci de se tem atata ecumenistii si ereticii de fundamentalistii non-violenti ortodocsi , va spus eu : se tem ca ei au dreptate si de aceea incearca sa ii inlature cu ultimele puteri care le-au mai ramas , puterile lumesti oarbe si slabe , care nu sunt nimic fata de puterea lui Dumnezeu , puterea cuvantului adevarat ... de aceea si suntem noi atat de temuti , caci noi umblam cu adevarul lui Dumnezeu , care pe cei ce nu vor sa se pocaiasca este infricosator : crucea este pentru credinciosi viata , iar pentru cei ce pier este moarte ...
Reply With Quote