Citat:
În prealabil postat de cocosatul
[b]intreabarea mea adventistii astea am inteles ca au multe preziceri despre venirea lui HRISTOS dar problema e ca vb cu un adventist si el crede in credinta lui desi sincer io nu prea ii vad ... istoria ..au aparut de putin timp ... unde gasesc ceva date exacte despre ei ? sa ii arat la adventist calea cea buna
|
Mai cocosatule drag,
Vezi ca adventistul s-ar putea sa "te cocoseze" de tot daca intri in relatie cu el. Eu zic sa devii tu mai intai crestin-ortodox autentic, ca sa stii exact in ce crezi si sa practici si apoi o sa vezi ca n-o sa mai crezi ca poti tu sa aduci o persoana pe calea cea buna. Numai Dumnezeu poate.
Tu, in rugaciunile personale, poti sa te rogi lui Dumnezeu sa-i descopere acelui om calea spre Adevar. Dar nu te apuca tu sa-i vorbesti despre Adevar, ca o sa te ameteasca de n-o sa mai stii unde-i adevar, neadevar. Prin viata ta sfanta si prin felul in care traiesti in si cu Hristos, poti sa fii o marturie a luminii pe care o revarsa El in tine. Asa ca fii atent sa te cladesti bine pe tine si apoi mergi sa-i cladesti pe ceilalti, ca altfel o sa cadeti si unul si altul. Imi vine in minte citatul din Biblie: "Daca orb calauzeste pe orb, nu o sa cada impreuna in groapa?!"
Numai bine,
Elena