View Single Post
Vechi 08.06.2008, 15:55:08
Eutifiev_EMI Eutifiev_EMI is offline
Member

Data înregistrării: 03.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
poi sigur ca da, ca daca incepi sa faci canonul neindreptatzirii de sine shi al milosteniei ca shi acel necredincios incepi deja sa faci voile lui Dumnezeu shi sa devi creshtin ortodox, deci nu doar cu numele caci cine sunt "Maica Mea shi Fratzii Mei?, cei ce fac voia lui Dumnezeu" deci doar o astfel de fratzietate shi apropiere este binecuvantata shibinevenita shi comuniunea aceasta sfanta este mantuitoare, in rest este comunitarism shi fratzietate lumeasca fara a ne raporta la Adevar shi la Dumnezeul cel Adevarat, Sfanta Treime impreuna cu totzi Sfiintzii shi tot Cerul...

de ce? pentru ca nu vor fratzietate in Adevar nimeni decat de ochii lumii shi pentru interesele minciunii maririi de sine... caci daca ar vrea-o ar gasi Mantuirea shi Ortodoxia Creshtina shi pe Hristos... caci cu noi este Dumnezeu :) ... iar daca vor ma intreb cine ii opreshte sa vina? Ca Hristos pe totzi i-a chemat.... dar multzi chematzi, putzini aleshi, o mana de oameni, o turma mititica de mielutzi shi oitze... dar se bucura Hristos shi pentru putzin, dar din invidie nici de aceshti putzini nu mai incape duhul rau shi interesele lacomiei lumii asteia.... 8x???:(:(
Intrebuintati frecvent termenul "ortodox, sau ortodocs". Imi puteti spune si mie care semnifiactia acestui cuvant ?
Reply With Quote