Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Iti dai peste degete. Dragul meu, dacă "biserica" ta se face vinovată de incălcarea a una sau doua aspecte cum zici tu, atunci se face vinovată de toate:
Iacov 2.10 "Pentru că cine va păzi toată legea, dar va gresi intr-o singură poruncă, s-a făcut vinovat fată de toate poruncile. "
Adevărul poate fi numai unul singur. Ori il ai ori nu il ai. Nu există parte intermediară:
Apoc.3.16 "Astfel, fiindcă esti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din Gura Mea"
De fapt Biserica Adventistă de Ziua a Saptea nu are cum să fie de la D-zeu pentru că a fost fondată de o femeie in secolul al XIX-lea, nu de Hristos in secolul I ca Biserica adevărată.
|
Este periculos sa fie omul sincer cu dvs. Eu nu sunt de acord cu vre-o doua aspecte, mai putin importante, practicate in biserica mea (probleme, mai mult organizatorice sau de conduita). Nu se pune problema pazirii Legii sau respectarii poruncilor.
Dimpotriva, adventistii respecta TOATE CELE ZECE PORUNCI ("pazesc poruncile lui Dumnezeu, si tin marturia lui Iisus Hristos - Apocalipsa 12:17). Dvs. cum stati cu porunca a II-a (inchinarea la chipuri sau infatisari) sau cu porunca a IV-a (pazirea zilei a saptea ca zi de odihna)?