Citat:
În prealabil postat de consuela
postul asta e din ianuarie si voi raspundeti in iunie.
Din pacate au sfatuit-o gresit in perioada aia.
Ar fi interesant ce s-a mai intamplat cu viata ei, sau nu are timp sa stea pe calculator pt ca sta sa incaseze batai...prostia se plateste!
|
ce urat ai vorbit, cel putin la sfarsit! eu am avut perioade in care eram extrem de sensibila din cauza unor probleme foarte grave, iar starile mele de neputinta si refugiu in pacate, desi nu foarte grave, (stari generate si de scenele violenta in familie la care asistam de mic copil), ma aduceau in pragul disperarii - astfel de vorbe m-ar fi adus in pragul sinuciderii, de fapt ar fi fost chiar un impuls eficient... ce fel de crestini suntem, ne ucidem intre noi - pt ca vorbele dor uneori mai rau decat o rana a trupului, pt ca ranile sufletului sunt mult mai dureroase... - si pretindem ca vrem iubire intru HRISTOS!!! :dozingoff:
ar trebui sa-ti ceri iertare pt exprimare, habar nu ai in ce stare putea ea sa fie cand ti-a citit mesajul, pe care l-ai postat si tu de ochii lumii, ca doar la asta ne reducem cand sarim ca lupii invinuindu-ne unii pe altii de patimi, in loc sa ne vedem pe noi.............!!! mai ales pe un forum CRESTIN-ORTODOX... incep sa-i inteleg pe unii care au plecat de aici...