Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Citat:
În prealabil postat de mariann
Saducheii nu credeau in inviere. "au venit la Iisus saducheii, care zic ca nu este inviere"(Matei 22:23).
|
Vad ca nu cunosti Scriptura. Saducheii nu credeau nici in inviere, dar nici in existenta sufletului dupa moarte. Saducheii, ca si adventistii, credeau in anihilarea sufletului la moarte.
Fapte 4.8 "Căci saducheii zic că nu este inviere, nici inger, nici duh, iar fariseii mărturisesc si una si alta".
De aceea, secta adventista trebuie sã raspundã la intrebarea pe care Isus le-a pus-o Saducheilor:"...n-ati citit ce vi s-a spus de catre Dumnezeu cand zice: "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac si Dumnezeul lui Iacov?" Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii" (Matei 22:31-32). Isus citeaza aici din Exodul 3:6, cuvintele care au fost spuse la cateva sute de ani, de la moartea acestor oameni. Dar in conceptia lui Isus, ei traiesc inca.
|
Buna treba. Acum nu-i mai comparati pe adventisti cu martorii lui Iehova; ii comparati cu saducheii. Nu m-as mira deloc de o comparatie cu satanistii.
Adventistii cred cu tarie in inviere, cred in existenta ingerilor si cred in duh. Unde este asemanarea cu saducheii? Considerati ca postarile dvs. au duhul adevarului?
Am mai raspuns la intrebarea dvs. Dar, ca de obicei, ati ciuntit versetul 31 de primele cuvinte. De ce nu sunteti corect si sa propuneti tiparirea unei Biblii selective, din care sa scoateti cuvintele, versetele sau capitolele care va incurca.
Domnul Iisus Hristos vorbea despre invierea lui Avraam, Isaac si Iacov.
De citit cu duhul adevarului Matei 22:23-33(despre inviere), Marcu 12:18-27 (despre inviere) si Luca 20:27-40 (despre inviere).