bun.... buna ziua. va rog sa ascultati inainte sa aruncati pietrele !
Am intalnit la viata mea destui fanatici care m-au insultat pt. o alegere personala.
sa va dau un exemplu concret : la scoala port tricou negru.nu stiam ce fel de persoane exista acolo,ca altfel nu l-as fi purtat, sincer.trivou cu un desenpasnic ,simbolic chiar : era ceva de genul lumina vs intuneric bla....
o dna profesoara,fara vreo subtilitate,ma face in fata inttregii scoli satanista, ma povatuieste sa ma duc cat vreau prin cimitir cu rockerii mei, dar dupa ore etc.si eu sunt un suflet sensibil. amplans la dirigentie,si toti cei care ma cunosc pot sa ma descrie :loiala, prietenoasa, neori ganditoare, mi-e mila dsa omor si o musca,filosofia mea e ca orice fiinta are la fel de mult drept de a trai ca si mine, ca si orice om.
cu profa a fost ce a fost, socul a trecut.nu aia era problema,ci ca manelistii scolii ( proportie de 89% ) au prins ideea. Am ajuns sa fiu strigata pe holuri cu un anumit apelativ, sa scap de scuipaturile lor doar printr-o neasemuita agilitate,sa mi se puna piedica de cad lata in curte ,sa fiu urmarita si trasa de par pe strada..... pe scurt. distinsa doamna mi-a distrus viata in primul an la acea scoala , cand trebuia sa socializez si eu, sa cunosc oameni noi. m-am inchis in cochilie ca un melc.... devenind mai singura, ca o umbra gri in mijlocul umbrelor albe.
si va intreb eu pe voi : ce a fost sfant prin faptul ca mi-a distrus viata ? cam-a izolat de restul lumii?ca m-a jignit, ranit? ce merite poate avea in fata Domnului?
acum cateva detalii... bunicul meu a fost preot. de mica am fost o credincioasa sincera. si acum sunt . nu merg prea mult la biserica, nu ascult doar muzica religioasa. dar cred.
si muzica mea ce are a face cu asta? numi-a..... devorat sufletul sau cine stie ce. metalul simfonic care e genul meu preferat m-a ajutat in mai multe privinte. m-a facut mai inteleapta,mi-a definit stilul literar si m-a ajutat sa interpretez lucrurile mai adanc. ce rau e in asta?
asa ca va rog dati-va cu parerea dupa ce am spus....
scuzati de greseli,nu am timp sa editez, ma duc la masa:D
|