Subiect: monologul meu
View Single Post
Vechi 10.06.2008, 22:39:29
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Bine ai venit. Sincer, nu mi-a palcut nici cum ai inceput, nici cum ai sfarsit. In primul rand te anunt ca nu facem parte din cei care te urmaresc sa-ti faca rau, asa ca stai linistita, mainile noastre sunt pentru alte maini si nu pentru pietre. Referitor la final, mi-a parut rau ca ai facut precizarea "nu am timp sa editez, ma duc la masa". Pai, cand ai o astfel de problema uiti de masa, stai cu sufletul la gura sa vezi cine iti vine in intampinare.
Acum sa fim seriosi, din ce ne descrii tu, cu siguranta nu ai fi socializat cu manelistii. Daca da, poate mai tarziu. Asa ca nu ai pierdut oamenii.
Spui ca ai credinta, dar nu mergi la Biserica. Vor veni multi sa te intrebe de ce crezi. Si vei fi in postura celui care doreste sa arate un fulger. N-ai timp pentru asta. Pana sa ridici degetul, ceea ce voiai sa arati a disparut.
Mergi la Biserica si vei vedea, ca ai putere sa porti si alt tricou, dar sa asculti in continuare muzica placuta, sa zambesti manelistilor, fara a le impartasi muzica, sa te rogi pentru profesoara in cauza... Si toate astea pentru ca vrei ca totul sa fie umplut de bucuria de a trai.
Reply With Quote