Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 06.11.2006, 10:06:54
mioara mioara is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2006
Implicit

Ce s-ar fi intamplat cu lumea, daca Maica Domnului s-ar fi razgandit si nu ar mai fi adus pe lume pe Iisus Hristos?!Stim de cati sfinti lipsim lumea prin avort?
Ai dreptate, IRINA77! Numai ca nu pot pricepe cum unii se declara ortodocsi si totusi sunt in stare sa se ia de piept cu Dumnezeu ca sa-L convinga ca regulile Lui sunt invechite si ca El ar trebui sa se adapteze "lumii moderne" in care traim.
Nu stiu daca Dumnezeu ne va ierta pt. sufletele care se pierd cautand raspunsuri pe acest forum la problemele lor. De ex. o tanara insarcinata, care se rusineaza sa se duca la un preot pt. sfat, va afla aici ca nu "mai" este pacat sa faci avort, deoarece traim altfel de vremuri, de parca Legea lui Dumnezeu se schimba dupa poftele noastre. Va merge cu inima impacata sa faca avort, caci asa a aflat ca se procedeaza, tocmai de la "crestinii ortodocsi", cei care au credinta dreapta. Si atunci autorii morali vom fi noi: cei care au indemnat si cei care au tacut.
Stiu ca ti-e lehamite de atata vorba goala, dar eu cred cu tarie ca Adevarul totdeauna va invinge, si daca scapam un suflet de la pieire,poate ca raspunsul nostru in fata lui Hristos va fi mai usor.
Si daca tot facem parte din Biserica luptatoare, atunci sa ne luptam pt. Adevar.Doamne ajuta!
Reply With Quote