mihai nu spune nici o blasfemie ... dar eu incep sama indoiesc daca e bine sa mai raspundem si samai vorbim cu acest padrecory , care se vede clar ca isi bate joc de noi si ne consuma timpul degeaba ... ma iertati ... caci odata ce i s-au adus atatea dovezi si din sfanta scriptura si din istoria ereziilor papei , si din realitatea concreta a apostaziei papei la ora actuala ( caci papa chiar si acuma sub ochii nostri se inchina la zei pagani care sunt draci , si spune ca dumnezeul crestinilor este acelasi cu al paganilor , adica ca sfanta treime este tot una cu dracii paganilor ) , el totusi nu raspunde decat tot cu sloganele papei ... nu stie nici macar un argument saaduca , ci numai repeta ca papagalul ca papa este infailibil si mai vrea sa il si credem ... eu nu stiu daca are rost sa mai discutam cu un om care minte pe fata si nu considera ca mantuirea este in dragostea in adevar , ci intr-un soi de uneala a oamenilor sub jurisdictia atotblasfemiatorului papa ... nu are rost sa mai discutam asa doar de dragul de a mai spune ceva ca e pierdere de timp ...
|