da mai fratilor , oi fi eu schimbator , dar pozitia celor care se lauda cu necredinta lor EU NU O VOI IMPARTASI IN VEACUL VEACULUI ... uite daca acuma vrea vreun calau sa vina si sa ma omoare , so faca cat mai repede ca eu abia astept , dar sa fiu constant in pacate asa cum se lauda ory si ispita_ta eu nu o voi face nici in veacul veacului veacului veacului samd ... caci asta inseamna a fi constant in pacate ... adica daca acuma m- luminat Dumnezeu de o greseala pe care am facut-o ce sa fac sa raman constatnt in ea , cum zice ory ... anatema la aceasta parere a dracului ... asta inseamna nimic altceva decat pacatul impotriva duhului sfant care nu se va ierta nici acuma nic dupa ... chiar nu stiu , va sincer sa fiu eu ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut asa , chiar schimbator cum sunt , dar decat sa fiu ca voi si sa accept minciuna celor din jur stiind ca este minciuna . apoi asta v-o spun clar NU O VOI FACE IN VEACUL VEACULUI , FEREASCA SFANTUl DUMNEZEU ... asta inseamna ca voi sunteti caldicei si de aceea va va lepada Hristos din gura lui ... oi fi eu schimbator dar asta este din cauza ca il caut pe Dumnezeu cu siceritate si nu tin cont de parerea oamenilor , ca eu nu de oameni fac ascultare ci de Il caut pe El ... si daca , is[ita_ta , astea sunt singurele argumente pe care mi le aduci atunciesti de plans , caciu nici tu nu stii de ce te afli in bosvr , sau de ce crezi ce crezi ... iar saraca ory se ia dupa oamenii din jurul ei ... jalnic ... si daca se nastea in paganism ramanea tot acolo probabil , dupa cum spune ... ca ce vina am eu ca m-am nascut in acest veac plin de inselatorii si ma ratacesc atata de si mie imi vine sa imi dau palme si pumni , dar nu de asta ma va intreba dumnezeu la judecata ci daca L-am cautat totusi cu sinceritate si daca m-am pocait de greselile mele cand le-am descoperit ca greseli ...
asa ca , ispita_ta , nu mai raspunde la provocarile mele , dar asta nu inseamna altceva decat ca nu ai ce sa raspunzi , caci altfel imi aduceai argumente canonice ... insa vad ca nu prea le ai cu astea ... si despre saraca ory , o compatimesc , caci vad ca face parte din ortodocsii caldicei din ziua de azi , care se multumesc sa duca o lumanare la biserica si cam atata ... ca adevarul nu o intereseaza defel , daca a ajuns sa se laude cu statornicia in pacate ...
poate ca exagerez eu , dar acuma asa vad ...
Doamne ajuta
|