Subiect: monologul meu
View Single Post
Vechi 11.06.2008, 20:36:44
pacifistul pacifistul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlwaysAndForever
si prin ce se defineste un copil?nu mai sunt un copil de mult, si nu dupa varsta. eu am scapat din viziunea de turma, impusa . eu L-am interpretat pe Dumnezeu cum e El in mine.
si cum e Dumnezeu in tine? L-ai cunoscut? mi-e tare teama ca ce spui tu sunt doar niste iluzii ale tale... te inteleg intr-un fel. ti-ai creat propria filozofie, nu-ti place sa asculti de nimeni si nimic, vrei sa fii libera, sa faci ce doresti tu, fara sa-ti interzica nimeni nimic. si atunci iti impui tu niste reguli si gata, totul e ok. vezi tu, suntem liberi sa facem ce dorim, insa vom fi si judecati. libertatea implica responsabilitate. spui ca nu mai esti copil de mult; ce a spus Dumnezeu: de nu veti fi ca pruncii nu veti intra in Imparatia Cerurilor. prin faptul ca tu spui cu fermitate ca nu mai esti copil de mult iti arati naivitatea. nu te lasa prada iluziilor tale, drumul catre Dumnezeu nu e chiar atat de simplu. daca ar fi fost, acuma Raiul era plin si toti oamenii erau mantuiti... si legat de muzica, nu te lasa influentata de ea. asculta ce doresti, dar nu te lasa influentata.
Reply With Quote