Tu cauti in muzica Ceva ce iti lipseste... Dar locul acela e doar pentru Dumnezeu, si sper ca nu te vei simti ingradita de acei preoti prefacuti si de fuga dezordonata a turmei spre lucrurile ce tin de Biserica, pentru ca impresiile nu sunt placute, e adevarat. Odata, aceea melodie Swanheart era si pentru mine cel mai inalt nivel la care ma puteam simti implinita... Dar nu ma ajuta cu nimic sa depasesc momentele grele prin care treceam, ci ma ascundeam doar, si imi "luam drogul" - in cazul acesta, sentimentalismul aparte al muzicii pe care o ascultam. Nu ai nevoie doar de sentimentalism ca sa inlocuiesti iubirea care lipseste intre oameni, sau chiar lipsa atentiei si intelegerii din partea celor de langa tine. Daca ai fi un pic mai deschisa, fara sa judeci aparentele, in privinta Bisericii, ci doar sa indraznesti sa cauti si sa-I pretinzi lui Dumnezeu sa Ti se faca cunoscut, atunci vei descoperi mult mai mult decat te-ai asteptat, si vei dori mai mult de la tine, si te vei simti mult mai demna de faptul ca esti om si ca vrei Binele si Frumusetea (care apropo nu e creata de noi, dupa standardele noastre, asta e ceva ce ti se pare, pentru ca gasesti o anumita putere in muzica pe care o asculti)... si ca vrei sa traiesti cu adevarat... In definitiv, toti simtim dorul acesta de Viata, dar cati avem onestitatea sa il urmam, si sa ne cautam pe noi insine si pe Dumnezeu, Cel alaturi de care nimic nu ne mai lipseste.. Fie si cateva clipe petrecute alaturi de El, iti dau certitudinea asta ...Cand nu-L cunoastem, simtim in mod firesc ca e frumos sa traiesti, si am vrea toti sa fie totul bine, pentru ca oamenii rai nu exista, doar devin asa... Dar cat de bine e cand Il descoperim cu adevarat, chiar si pentru cateva clipe, in tot ce ne inconjoara si in cei ce ne inconjoara, si ne bucuram in Bucuria Lui... Eu zic ca merita..! :thumbsup: :p :rolleyes:
|