Subiect: Aderarea la U.E.
View Single Post
Vechi 06.11.2006, 13:11:07
irina77 irina77 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
irina77 m-ai zapacit cu metodele contraceptive care reprezinta un pacat...atunci hai sa facem avorturi la greu!Tu nu-ntelegi ca intre aceste doua metode se zbate femeia de astazi,nu prea exista alta cale,caci cate 15 copii nu se prea incumeta sa faca multa lume,iar de barbati predispusi la o intelegere desavarsita,si deci la abstinenta,nici atat.Am mai spus,intre doua rele,alegem raul cel mai mic,intre avort propriuzis si o metoda contraceptiva alegem pe cea din urma ca Doamne Iarta-ma,nu omori pe nimeni.Se poate practica nerodirea samantei prin mai multe modalitati,manifestate prin masturbare(felatie),pur si simplu te uzi prin somn(frecvent intalnit la tineri timizi,sau fortati de abstinenta),chiar nu intelegi ca ceea ce spui este de domeniul incredibilului,nici macar duhovnicii nu-si mai permit sa se razboiasca cu crestinii in acest sens atat de dur pe care-l relatezi.Stii ceva,fa tu 15 copii si fii fericita ca ai implinit voia Domnului......si dupa-aceia sa ne mai vorbesti de-aceasta satisfactE....daca ai mai avea timp sa stai macar un minut la calculator.OK!
:D:D:D Pai asta e jobul meu ory, sa stau 8-9 ore pe zi pe calculator:D:D.Din cand in cand mai rasuflu si eu cateva minute, si cum am binecuvantare sa ma ocup de problemele tinerilor, imi dau cu parerea. Pe care, a propos, nu o retrag. Ai raspunsul deja la "avortul si anticonceptionalele". Si inca ceva, lucrez zilnic cu tineri si ma umple jalea sa vad pe viu efectele nesabuintei si ale ignorantei.
Reply With Quote