domnule padrecory , nu mai confundati parerile PERSONALE ale unor ierarhi eretici din sinodul bor cu credinta ortodoxa a ortodocsilor ... sunt doua lucruri total diferite ... nu mai aplicati sistemul de judecare rationalist si judiciar al catolicismului asupra ortodoxiei , ca dati cu batul in balta degeaba ... v-am mai spus de un milion de ori ca ortodoxia nu se intelege cu sistemul de judecare catolic , caci noi aicea suntem LIBERI sa acceptam sau nu parerila PERSONALE ale unui ierarh sau altul ... la noi nu exista nici un om infailibil si noi ne putem dezice de ce spun si fac anumiti ierarhi eretici , care din nefericire inca isi mai fac aparitia [rin sfantul sinod al bor , dar care de mult trebuiau inlocuiti ... dar chiar daca ei nu au fost inca inlocuiti , asta nu ne impiedica pe noi ortodocsii sa ramanem ortodocsi ...
v-am mai spus ca catolicismul nu este acelasi lucru cu ortodoxia , caci daca ereticii de catolici cred in papa , noi credem in Hristos si atat ... noi nu credem in ierarhi ci numai in ortodoxie , iar daca ierarhii au facut dupa cum le-a dat diavolul prin cap si au vandut ortodoxia prin ecumenism , apoi noi tot ortodocsi ramanem caci nu avem absolut nici o obligatie sa respestam nici un ierarh sau vreo parere personala de a lui ... noi tinem de ortodoxie nu de cutare sau cutare ierarh mincinos ...
|