View Single Post
Vechi 12.06.2008, 07:35:26
emanuel2007
Guest

Implicit

pentru gabri : as vrea sa te cred in ceea ce spui despre bosvr , dar chestia asta ca o anumita biserica da moaste nu este neaparat o dovada ca este o biserica mantuitoare ... caci moaste dadeau si proorocii din vechiul testament , dar mantuire in iudaism ei nu au avut ... la fel si la catolici exista moaste , dar mantuire nu au ... deci exista doua feluri de moaste : moaste adica pur si si simplu trupuri care nu putrezesc , si pe care le-a proslavit Dumnezeu in felul acesta pentru anumite virtuti deosebite pe care le-au avut oamenii respectivi in viata lor , si SFINTE moaste care nu pot exista decat in Unica biserica mantuitoare a lui Hristos : biserica ortodoxa ... deci cei care au lasat moaste in alte biserici nu inseamna prin asta ca s-au si mantuit ... trupuri neputrezite pot lasa ci marii pacatosi care au fost blestemati de preoti , deci chestia cu neputrezirea si cu minunile pe mine cel putin nu ma prea impresioneaza ... bineinteles , cu totul altceva se poate spune despre sfintele moaste autentice , care exista in biserica ortodoxa ...

constantin , as fi foarte recunoscator daca mi-ai trimite acele poze de care mi-ai zis , caci iti spun ca acest lucru ar folosi multora ... daca poti trimitele ... chiar am sa te intreb de ele pe mess cand am sa te vad ca intri ...

Reply With Quote