View Single Post
Vechi 12.06.2008, 12:00:59
razvan_m
Guest

Implicit

frate Rafael,

L-am citat pe Pr. Cleopa doar in ce priveste neslujirea preotilor BOSVR cu calugarii-preoti din Muntele athos, nu si in ce priveste asa-zisa erezie a BOSVR pentru ca nu face ascultare de BOR. In momentul in care BOR va introduce sarbatorirea si a Pastelor dupa calendarul gregorian, atunci cu siguranta ma voi desparti de BOR, Doamne fereste, sa nu se intample prea curand acest fel de "eveniment" in BOR. Sa nu crezi ca am ceva cu BOSVR. Aveam poate acum o luna si ceva. Insa de atunci ai reusit sa ma convingi de contrariu.
In ce priveste alta asa-zisa erezie a BOSVR aceea de "duh sfant de genul feminin", cred ca ai putea sa te documentezi direct de la PS Avondios, daca il intrebi, iti va raspunde cu siguranta, mai ales ca a fost vietuitor o perioada in comunitatea monahala a Sfntului Munte Athos. Vezi daca a ajuns pana la urechile PS sale acest gen de erezie despre care se zvoneste ca ar fi in BOSVR. Poate stie si motivul exact pentru care monahii Sfantului Munte Athos nu slujesc impreuna cu preotii BOSVR, nu barfe de genul "duhul sfant feminin" si alte prostioare de genul acesta. Zic, ca daca ar fi adevarata erezia cu "duhul sfant de gen feminin", aceasta ar intrece in gravitate erezia catolica a neprihanitei conceptiuni a Prea Sfintei Fecioare Maria.

Doamne ajuta, frate Rafael.
.................................................. .................................................. .....................
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

Reply With Quote