dupa cum afirmi stimate SSB, multzumesc ca ne luminashi ca ieu habar n-aveam de astfel de probleme, ar reieshi ca:
BOSVR este schismatica nu din cauza "calendarului astral" pe care il pune mai presus de Hristos shi de calendarul duhovnicesc ci intrucat sunt in eresul inochentist ce atribuie genuri masculine shi feminine, adica barbat shi femeie Duhului Sfant? sau ce genuri?. apoi ca neaga validitatea BOR shi practica rebotezarea sau mirungerea ca dovada a greshelilor eretice pe care le pastreaza. Iar BOR deshi are simpatizantzi ai ecumenismului sau participantzi la interesele ecumenice, puteregaiul sau cum spunea cineva putregaiul ce cade din BOR, deci BOR pastreaza HARUL shi ascultarea de Hristos shi de sfiintzii parintzi shi sunt in comuniune cu toate celelalte biserici surori ortodoxe cu sfinte taine shi Har lucrator?
iar Atosul este shi el in comuniune cu BOR deci confirma peundeva prin asta pozitzia parintelui Cleopa ca BOSVR ar fi schismatici?
bine ca am aflat shi eu ca sa spun drept habar n-aveam dar banuiam eu ca nu e in ordine, nu sunt pushi la punct, ca e ceva cu cei din BOSVR... intuiam eu ca nu e ceva in regula cu ei, deshi multe lucruri corecte shi drepte sustzin ei, dar pacat daca au probleme ascultand de cate unul ce i se pare ca a descoperit Aberica 5x???:(:(
|