View Single Post
Vechi 12.06.2008, 20:16:41
emanuel2007
Guest

Implicit

:D vsovi , ma bucur ca si tu ai realizat in sfarsit ca in interiorul bor este o schisma ... tu nu ai auzit pe par iustin parvu si pe par arsenie papacioc ca au spus ca in bor exista eretici care fac lucruri necanonice ... si eu am vazut CU OCHII MEI ca preotii din ardeal fac botez papistas ... intreaba si pe altii si ai sa vezi daca te mint ... sau intreaba pe preotii din manastirile din moldova daca tioe mai usor , si ai sa vezi ca si ei stiu ca se intampla asta ... ori ma iarta , dar sa stii ca un botez papistas prin stropire este eretic si nu da sfintire ... asta daca vrei ti-o citez de la multi sfinti parinti , care au spus exact asa : ca botezul papistas prin stropire nu da sfintire chiar si daca este facut de un preot ortodox ... deci asta este , dar ips bartolomeu a si fost sesizat de catre anumiti stareti din ardeal ca preotii de mir fac asemenea spurcaciuni pe acolo , si el nu a luat nici o masura pana in ziua de azi ... deci si el etste ecumenist , chiar daca mai putin decat altii ...
Reply With Quote