fereasca dumnezeu ca nu dracul naluciferisp a lui ioanichie am vrut sa spun ci a lui inochentzie shi erezia lor... ca shi a lui desanka dar ala era de gen masculin shi cu barba asha cum naluca lui inochentzie feminina sau a lui mahomed arhanghel javrail adica o javra pe romaneshte shi totzi se considerau duhul sfant, dar potzi fi Duhul Sfant, catzi atunci cand faci voia lui Hristos, Duhul sfant devi, Una cu Sfanta Treime... shi alta cale nu este caci asha ne-a aratat Hristos, Faca-se Via Ta, Precum in cer asha shi pe Pamant... dar dracul vrea sa ne arate un bine drept rau shi un rau drept bine ca sa ne indreptatzim shi sa ne consideram noi binele shi raul fara sa privim la Hristos shi sfintzi, poi cum o sa va shtitzi pazi de rau ca sa urmatzi binele daca nu privitzi, nu luatzi aminte shi nu urmatzi sfintzilor? Atunci nu-i de mirare ca ne carmuieshte parerile lui glumeail necrutzator al nimicului, arhicon din vazduh ce ne ingamfa asha fara motiv, iubindu-ne nespus dar trupeshte ca sa ne afunde in maica patimii ca doar de acolo nashte tatal minciunii pe fiul faradelegii, adica al mancarii neascultarii shi desfranarii ce se numeshte osandire fara judecata, fara argumente shi dreapta socotintza, ca de "sa nu judecatzi ca sa nu fitzi judecatzi sau cu ce masura masuratzi cu aceea vi se va masura" nici nu poate fi vorba sa o fi auzit... ???:(:(
imi cer iertare daca v-am scarbit, mahnit sau nedreptatzit...:(
|