View Single Post
Vechi 13.06.2008, 17:19:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
vsovi , numai erezii ai scris mai sus ... nici nu are rost sa le mai citesc pe toate ... m-am saturat inca de cand am ajuns la jumatate cu cititul ... tu il faci schismatic pe sfantul ioan maximovici ? apoi sa stii ca par ilie cleopa s-a inselat ... de altfel nu ar fi prima oara cand par ilie cleopa s-a inselat ... prin anul 80 a scris o carte care se voia o proorocie ; in acea carte el a proorocit ca intre anul 1980 si 1990 urma sa fie al treilea razboi mondial si sfarsitul ... si multe amanunte dadea el acolo despre ce si cum se va intampla ... ei , absolut nimic nu s-a implinit ... asa ca mai lasa-ma cu par ilie cleopa ... nu siu ce ai mai scris dar nu am rabdare sa mai citesc caci te ratacesti rau de tot ... daca pentru tine sfantul ioan meximovici este schismatic , atunci eu nu mai am ce sa-ti mai spun ... mai ales acuma cand am venit de la examen si este ora 16 si eu nu am mancat nimic astazi si sunt absolut mort de oboseala ... dar sa stii ca eu am pozele in care se vede ca ps vlasie care apartine de bosvr a slujit cu ierarhii din rocor , la slujba de canonizare a sfantului ioan maximovici ... deci rocor este in comuniune cu bosvr ... asa ca tu si cu par ilie cleopa al tau l-ati facut schismatic pe sfantul ioan maximovici , deci i-ati negat preotia si mantuirea ... parca ati devenit catolici , asa v-ati ratacit de tare daca ati ajuns sa dati sfinti canonizati de bor anatemei ... treaba voastra , dar eu iti zic : bosvr este in comuniune cu rocor si cu sinodul de rezistenta din grecia si nu are cum sa fie o schisma ...
tu shti sa citeshti sau eshti mitoman? sa fi scris eu ca sf Maximovici a fost eretic?

ciudat te manifeswhti, mintzi shi apoi combatzi minciunile taele ca shi cum le-ash fi zis eu...

ma mir ca am stat de vorba cu tine, ca ma faci mereu eretic pe mine... shi osandeshti shi izti permitzi sa mintzi shi despre sfintzii noshtri, sau parintzii duhovniceshti...

da, eshti obosit shi n-ai intzeles ce am scris shi te complaci in a-tzi reintari opiniile, iar mie sa-mi rescrii ce am zis eu, poi nu mai scrie ce am zis eu daca nici macar nu ai bunul simtz ca oricine care citeshte vede cum le intorci cum ai vrea tu...

te iert ca vad ca eshti sarman rau, shi va legatzi de ROCOR cand voi suntetzi BOSVR shi chiar daca au fost pe vremuri in comuniune se poate sa fi cazut intre timp in schisma...

tzi-am zis eu ca intrebarile care tzi le-ai pus au fost doar o umila scanteie care s-a stins repede, dar te vei trezi dumneata la vreme potrivita,

eu am scris ca sf Maximovici este in comuniune cu BOR shi nu ce afirmi dumneata ca ash fi scris, ma intreb de ce mereu spui ce am scris eu, poi nu se vede? crezi ca nu shtiu citi ce am scris? trebuie sa-mi spui tu ce am scris eu? poi ce ai scris tu ca am scris eu, aia nu am scris nici macar ca shi sens... ci intre ce scriu eu shi ce aratzi dumneata ca pricepi din ce am scris se observa ca este un convertor in minciuna spre ce ai vrea dumneata sa combatzi mereu ca sa-tzi intareshti parerile voastre ca altfel va nelinishtitzi...

imi pare rau pentru voi, dar fara Adevar cum vom putea dobandi dragostea curata shi nevicleana?

ba chiar daca eshti obosit sau macar maine te rog sa citeshti ce am scris, daca ai bunul simtz de a pastra o discutzie corecta shi sa ne respectam unul pe altul ca sa pricepem macar ce vorbim ca doar n-o sa mintzim mereu unul catre altul ca sa ne indreptatzim...

dar putem discuta cu conditzia sa retractezi tot ce ai zis despre Sfintzi shi parintzi shi monahi shi ierarhii noshtrii ortodocsi... pe care te-ai gasit dumneata sa-i faci shi prooroci mincinoshi.... poi cum se poate sa faci astfel de afirmatzii intr-o astfel de nepasare crunta despre ce afirmi....

ma iarta daca te-am suparat.... shi sper ca la examene sa ai mai multa bafta decat cu tratarea minciunii shi adevarului pe forum ca in cazul asta cum am putea noi doi discuta de Adevar?... mai bine sa lasam pe altzii, nu ca ma deranjeaza afirmatziile tale, dar e o discutzie a absurdului...

deci nu mai mintzi ca a zis altul ce ai vrea tu sa fi citit pentru ca sa potzi dumneata combate cu manie canonica... lamureshte-te inainte daca nu te insheli, citind corect, shi respectand ce a scris... dar ce vorbesc eu daca dumneata combatzi pe marii duhovnici ai neamului... ca v-a facut schismatici, poi nu el v-a facut ci voi v-atzi facut schismatici ca voi v-atzi rupt de Hristos shi el nu a scris-o ca sa va jigneasca caci nu va jignit... ci el ne-a pazit pe noi... dar shi pe voi...

deci pe zi ce trece ma intristezi tot mai tare ca se pare ca....

te lasa sa-tzi revi...

shi ma iarta daca te-am obosit shi eu...

macar ai facut la examen de-un 5-6 sa treci? sau ???:(:( ca shi eu doar cat sa trec invatzam... dar luam shi note mari... uneori.
Reply With Quote