View Single Post
Vechi 13.06.2008, 16:41:41
emanuel2007
Guest

Implicit

ei ei
vsovi , sf ioan maximovici a fost pe stil vechi ... deci daca tu si par ilie cleopa ati avea dreptate atunci el ar fi fara har si preotie si mantuire ... caci voi ati zis ca bis de stil vechi sunt schismatice pentru ca s-au despartit de bis oficiale ... si asta s-o stii ca si acuma bosvr este in comuniune cu rocor , eu am poze care dovedesc asta si mai am poze cu episcopi din grecia , de stil vechi , care au slujit cu cei din bosvr deci habar nu aveti voi ce spuneti , ca huliti pe Dumnezeu cand spuneti ca bosvr este schismatica ... ea este in comuniune cu acea parte din rocor care nu s-a unit cu moscova , ci a ramas fidela credintei pe care a avut-o sfantul ioan maximovici ... deci voi l-ati facut schismatic pe sf ioan maximovici ... iata ce eretici sunteti , cu tot cu par ilie cleopa al vostru , care s-a mai inselat el si alte dati ... sper sa nu mori in erezia asta , caci iti doresc binele ... si nu te supara asa pe mine , ca eu nu ma supar deloc ci vorbesc de-a dreptul relaxat si linistit si calm si bucuros si dulce fata de tine ... Doamne miluieste si te mantuieste pe tine vsovi ...
Reply With Quote