Valerian, oricat am incerca sa facem noi dreptate tot Domnul va socoti ceea ce e drept si ce nu. Uneori o nedreptate suferita aici iti aduce un colt de rai... Fericiti veti fi cand va vor nedreptati si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra... sincer eu nu lacrimez pentru parintele nici pentru irina (Dumnezeu sa o ierte) pentru ca nimic rau nu ingaduie Domnul daca nu are si ceva BUN pregatit. Stiu ca unii nu veti fi de acord cu mine dar asa simt eu.:) Mai grav este ca se loveste in biserica si scade credibilitatea. Din punctul meu de vedere ASTA e mai grav, faptul ca ierarhii nostri nu inteleg ca prin atitudinea lor slabesc credinta in crestinul de rand. Ceea ce ma doare este ca avem nevoie de exemple vii!!! de traire curata in aceste vremuri..ori acestea sunt rare.fff rare... Doamne iarta-ma daca suna a judecata dar nu e..e doar inima unui om indurerat de soarta si credinta noastra. Desi eu insumi cu nesimtirea de zi cu zi contribui la omorarea ei.. Judecam pe corogeanu dar uitam ca si noi zi de zi osandim cate un frate sau o sora la moarte prin barfa, jignire, clevetire, acuze nedrepte.:|
|