Subiect: monologul meu
View Single Post
Vechi 14.06.2008, 02:01:34
pacifistul pacifistul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.05.2008
Implicit

nu e adevarat ce spui dragomirna. eu am facut liceul intr-un colectiv extraordinar de oameni, in care nu existau inconstienti care sa-i ponegreasca pe altii si sa fie ostili fata de ei, sau care sa-si bata joc de valorile spirituale ale fiecaruia. nu stiu daca in buc exista asa ceva, si nu stiu daca elevii din ziua de azi mai cunosc ce e respectul, insa eu inca sper ca mai exista asemenea oameni. din pacate e din ce in ce mai rau. zilele acestea am fost la fostul meu liceu, si, desi nu am terminat de f mult timp, fostii mei profesori spuneau ca noile generatii sunt dezastruoase. din pacate pt noi.. si cred ca cea mai mare vina o poarta parintii, mai ales de cand cu chestiile astea gen: fara bataie, fara nu stiu ce si nu stiu cum. mai frate, pai la mine cand urla tata o data inghetam in fata lui. si desi niciodata nu mi-a fat o palma, il ascultam cu sfintenie si il respectam pt ca era tatal meu. la fel si pe mama mea. cum sa ma rastesc la mama sau sa-i vb urat. este mama mea, si orice ar fi o sa plec capul in fata ei. din pacate lumea a luat-o razna...:(
Reply With Quote