View Single Post
Vechi 14.06.2008, 12:39:55
emanuel2007
Guest

Implicit

bosvr nu este in comuniune cu vreo biserica canonica nu imi spune nimic , deoarece si bosvr este la fel de canonica ... dar bis oficiale mai au in plus fata de bosvr si faptul ca sunt conduse de eretici ecumenisti ... deci nici nu este de mirare ca bosvr nu poate sa fie in comuniune cu o biserica canonica , care este canonica in virtutea faptului ca mai are in sanul ei parinti ca iustin parvu si arsenie papacioc , si care dau anatemei inca pe catolici si considera ecumenismul o erezie ... deci bor mai este inca canonica in virtutea acestui fapt , caci daca nu mai existau in sanul ei astfel de crestini care mai tin inca la sfintele canoane , ci ramanea numai ecumenisti care calca canoanele , apoi atunci bor nu mai era absolut deloc canonica ... deci bosvr nu este in comuniune din cauza ierarhilor necanonici si sinodului necanonic care o conduce pe bor ... deci iata motivele canonice care arata ca bosvr este o biserica cel putin la fel de canonica ca si bor ...

cat despre catolicism , vad ca evitati sa imi raspundeti la o intrebare esentiala pe care v-am pus-o : incalca sau nu papa sfintele canoane din primul mileniu ?