Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de cosmopolitan
De curand am cunoscut o doamna care mi-a vorbit despre credinta si mi-a facut cunostinta cu un preot. Dansul m-a sfatuit sa nu ii vorbesc sotului meu despre aceasta aventura, sa ma rog si sa respect canonul pe care mi l-a dat. [...]Ce ma sfatuiti?
|
ideea este ca nu mai era nimic de sfatuit, ca primise deja sfatul de care avea nevoie, de la cine trebuie.
|
Scuza-ma, dar cand auzi pe cineva ca arunca vorbe de genul "prostia se plateste", dupa o afirmatie care nu este decat ironica, si nu denota decat aere de superioritate sau cine stie ce-o fi avand in suflet pt femeia respectiva... cand a spus "Ar fi interesant ce s-a mai intamplat cu viata ei, sau nu are timp sa stea pe calculator pt ca sta sa incaseze batai...prostia se plateste! " ...?!! ??? ???
Pt astfel de lucruri spuse in fata, sau auzite pe la spate, se ajunge la ura intre oameni... macar sa nu se mai fi bagat in seama... :hmmm:
Eu nu am nimic cu ea, nu mi s-a pus pata pe dansa - cum i s-o fi pus ei pe biata femeie, pt ca nu o cunosc in realitate. Dar imi dau repede seama ce are in suflet un om, ce vrea sa spuna, pana in cele mai mici detalii, si nu ma mai surprinde nimic... :dozingoff: ;)