View Single Post
Vechi 15.06.2008, 10:22:10
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Domnule Mariann, eu am acasă multe dvd-uri cu mărturii ale unor pastori adventisti care si-au petrecut zeci de ani in sânul acelei secte, care erau a cincea sau a sasea generatie de sectanti adventisti, care erau aproape de pensionare si care si-au părăsit fără ezitare "Biserica" atunci când au inceput să studieze originile adevărate ale "Bisericii adventiste de ziua a saptea", atunci când au avut acces la scrierile integrale ale Ellenei White, la "profetiile" si minciunile ei necenzurate de conducerea "Bisericii adventiste de ziua a saptea". Adevărul nu poate fi fondat pe minciună!!!
De ce tot incerci să te agheti de minciunile acestei secte sortite să se stingă in intunericul care a creat-o. Mai bine să lăsăm timpul să isi supună cuvântul in privinta ei .
Sunt foarte curios sa vad acele dvd-uri de care vorbiti. Daca doriti, va dau adresa mea de e-mail si poate stabilim un mod sa le primesc si eu.

Nu ma agat de nici un fel de minciuna. Daca "secta" mea se indeparteaza de Scriptura, o parasesc fara nici un regret. Eu am facut un legamant, prin botez, cu Dumnezeu nu cu "secta".

Nu va faceti griji in privinta viitorului bisericii adventiste. Cat timp sta bine ancorata de Cuvantul lui Dumnezeu, nu poate decat sa creasca.