Subiect: Filme
View Single Post
Vechi 15.06.2008, 12:58:25
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Askeladd
Citat:
În prealabil postat de Lise
Ca sa iti elimini problema, parearea mea este ca ar trebui intai sa descarci de pe net (daca nu ai vazut inca) filmul lui Mel Gibson "Passion of CHIRST"
In nici un caz!
Descarcatul de pe net este FURT, nu-mi vine sa cred ca citesc asa ceva pe un forum crestin!
Ar trebui sa-l cumperi pentru a-l viziona.
Am auzit si eu asta, si ma gandesc ca e cam pe bune. De fapt, am citit chiar intr-un Pateric... Dar in acelasi timp, oamenii pun pe net materiale pe care le-au obtinut la randul lor poate intr-un mod cinstit, si le pun pentru un scop nobil. Si apoi, noi "furam" informatie, sub diferite forme, uneori precum saracul lipit fura mancare... Si parca si in Biblie spune ca saracului nu-i va reprosa nimeni ca a furat ca sa manance. Pentru ca si cunostinta e un mod de a ne hrani, de care suntem dependenti. De asta ne-a lasat Dumnezeu si Cuvantul Lui scris, in Biblie... Si din cuvintele Sale ne hranim pana azi... Acum, nu avem de unde sa stim daca cine pune materiale pe net le-a obtinut "prin forte proprii", dar oricum, nu toti avem bani sa tinem chiar asa cu strictete la aspectul asta... Eu zic ca Dumnezeu se va face ca nu vede ce facem, atat timp cat e spre folosul nostru, si in special pentru suflet, nu doar pentru ratiune. :thumbsup: :rolleyes:
Reply With Quote